L'empresa Pedra Llicorella Jaume Vila és una empresa familiar que des del 1986 es dedica a l'extracció, elaboració i col.locació de pedra natural de gran qualitat respectant el medi ambient. L'extracció es realitza a les nostres pròpies pedreres situades als termes municipals d'Aiguafreda i Tagamanent, totes dues a la província de Barcelona (Espanya).

Les nostres pedreres disposen de la concessió tipus "C" i de les llicències d'adequació ambiental d'acord amb la legislació vigent. Distribuïm a nivell nacional i internacional (Andorra, França, Alemanya ...), tant a particulars com a grans empreses del sector públic i privat.

Som especialistes en pedra Llicorella per murs, revestiment de façanes i jardins, tant en aplacat com carejat. i També com a material de subbase per a carreteres i grava per a sòl estabilitzat amb ciment.
També servim tota mena de pedra des de calcària a granit.

 

També ens dediquem a la creació i restauració de camins i pistes forestals.

 

 

 

Pedra Llicorella Jaume Vila és membre fundador de la Asociació Catalana de la Pedra Natural y la Federació Catalana de la Pedra. Actualment pertany al Gremi d'Àrids de Catalunya.